Online theorie leren

Online theorie-examen oefenen en leren.
Kies de categorie waarvoor je wilt leren:

Hoe het online leren werkt

Elk pakket bevat een online theorieboek, het tweede optionele onderdeel bestaat uit examentraining. Onze pakketten om je online voor te bereiden op het theorie-examen blijken erg effectief om daadwerkelijk te slagen.

Theorie leren

De theorie leren

Standaard zit in elk pakket een volwaardig theorieboek (net zoals je in de winkel kunt vinden). Met het online theorieboek leer je de theorie. Het theorieboek bevat 12 hoofdstukken die alle benodigde theorie bevat welke benodigd is om te slagen voor het theorie examen.

De stof in het online theorieboek is zo duidelijk mogelijk uitgelegd en bevat daarom veel afbeeldingen, 3D-animaties en video's, zodat jij snel de theorie kunt leren en onthouden. Handig als je niet zo makkelijk leert.

Theorie-examens oefenen

Met de examentraining oefen je theorie-examens die qua werking precies lijken op de theorie-examens van het CBR. Het doel van deze training is om nu je kennis te testen van de theorie die je hebt geleerd. In totaal hebben we 5000 examenvragen die jij kunt oefenen.

Goed om te weten is dat je elk oefenexamen onbeperkt kunt oefenen. Bij elke vraag staat een uitgebreide motivatie van het goede antwoord en waarom de andere vragen fout zijn. Zo leer je niet alleen de goede antwoorden, maar ook waarom andere antwoorden fout zijn. Je beheerst hierna écht de theorie.

Theorie leren en oefenen

Online leren gaat gemakkelijker en sneller. Bereidt je optimaal voor op je theorie-examen, zodat jij niet zal zakken maar slagen. We hebben verschillende pakketten voor elk niveau en budget. Je kunt kiezen om te leren en te oefenen voor de categorieën: auto, motor of bromfiets (scooter).

Voordelen van online leren

Zelf vonden we leren uit een theorieboek ook maar saai. Veel bladzijden die je moet doorspitten en geen bewegend beeld. Daar hebben wij verandering in gebracht. Je hoeft niet langer te wachten totdat je een theorieboek in huis hebt, je kunt namelijk direct starten met leren vanuit thuis, met je eigen computer, en in je eigen tempo.

  • Leer in je eigen tempo
  • Leer op jouw computer, desktop of tablet
  • De theorie is altijd up-to-date
  • Direct starten met leren

Verhoog je kans van slagen

Het theorie-examen test dus of jij de kennis beheert van de theorie, om te kunnen auto, motor of bromfiets (scooter) rijden. Belangrijk om te weten is dat minder dan de helft van de examenkandidaten slaagt voor het theorie-examen (bron CBR). De examenkandidaten die geleerd hebben met onze pakketten haalden gemiddeld een slagingspercentage van maarliefst 80% (!). Dit komt door onze unieke opzet waarmee we jou optimaal voorbereiden op dit examen.