Bestellen en veilig betalen

Bestellen
Bij elke bestelling krijg je direct toegang tot het gekozen product, of dit nu een product is om theorie examens te oefenen of om de theorie te leren. Zo kun je dus direct starten met het leren en/of oefenen van uw theorie examen. Je kunt direct gebruik maken van onze prodcuten doormiddel van een een inlogcode en wachtwoord die je bij elke bestelling ontvangt. Met deze inloggegevens heb je dus direct online toegang tot onze producten.

Het bestelproces:

1. Kies je product
2. Bekijk de e-mail met inloggegevens
3. Start met oefenen en leren


Wil je je bestelling wijzigen? Neem dan direct contact met ons op. Zolang je inlogcode nog niet geactiveerd is kunnen wij je bestelling direct voor je wijzigen of annuleren.

Veilig betalen
Wij nemen de beveiliging van onze websites uiterst serieus. Daarom maken we gebruik van Secure Socket Layer (SSL), waarmee we deze complete website hebben beveiligd. Met SSL krijgen andere niet de kans om stiekem mee te kijken, en worden ook transactiegegevens versleuteld over het internet verstuurd naar ons. Om gebruik te maken van SSL heeft u geen speciale software nodig. Door het feit dat u deze pagina kunt bekijken, weet u dat u ook gebruik maakt van SSL. SSL kunt u ook herkennen aan het groene slotje in uw browser.

Herroepingsrecht
Indien je een product aanschaft die toegang biedt tot digitale inhoud van deze website geldt het herroepingsrecht alleen als je nog geen gebruik hebt gemaakt van het product. Het recht op herroeping vervalt als je toegang hebt gehad tot het product door in te loggen op de website.
Om gebruik te maken van het herroepingsrecht dien je contact met ons op te nemen. Dit contact dient op korte termijn na de levering van het product te worden gelegd, via het online contactformulier met een duidelijke opmerking waarom je gebruik wil maken van het herroepingsrecht.

Betaalwijzen
Online je bestelling plaatsen en afrekenen kan veilig en snel met 2 betaalwijzen: PayPal of iDEAL. Voor beide betaalwijzen rekenen we geen transactiekosten en heb je direct toegang tot je bestelling.

iDEAL
Betaalwijze: iDEAL

Doe je aan internetbankeren bij ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, Regiobank, SNS Bank, Triodos Bank of van Lanschot Bankiers? Dan heb je toegang tot iDEAL, de gemakkelijkste manier van betalen op internet. Je betaalt namelijk snel, simpel en veilig online via je eigen bank.

PayPal
Betaalwijze: PayPal

Op onze website kun je snel en veilig afrekenen via PayPal. Een PayPal-rekening kun je gebruiken als je digitale portemonnee. Een veilige en handige plek waar je jouw betaalmethodes kunt bewaren en eenvoudig kunt gebruiken. Je hoeft niet langer je creditcardgegevens te onthouden of naar je random reader te zoeken. Het enige wat je nodig hebt is je e-mailadres en PayPal-wachtwoord.

Creditcard
Visa, Maestro en MasterCard

Via Creditcard kun je ook je bestelling afrekenen. We ondersteunen o.a. Visa, Maestro en MasterCard. Om met Creditcard te betalen selecteerd u de optie PayPal.

Transactiekosten
Betaalwijze Transactiekosten Toegang
iDEAL Gratis Direct
PayPal Gratis Direct
Creditcard Gratis Direct