Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen
Op deze pagina vind je de meest veel gestelde vragen. Wellicht is je vraag namelijk al gesteld en vind je hier direct antwoord. Deze vragen hebben we in onderstaande 5 verschillende categorieën ingedeeld.


Sinds onze oprichting hebben we één doel, je laten slagen voor het CBR theorie examen. Wij helpen je met de optimale voorbereiding op het theorie examen door je te helpen de theorie te leren of door het oefenen van theorie examens.

Om jezelf goed voor te bereiden op het theorie examen is het belangrijk om eerst de theorie te leren. Je moet immers wel de theorie onder de knie hebben voordat je gaat oefenen of überhaupt het echte examen op het CBR moet willen gaan maken. Zonder de theorie te leren zal je niet slagen.

Door rechtsboven in het menu op Login te klikken. Vervolgens verschijnt een venster met de link: "Wachtwoord en/of inlogcode vergeten?", klik op deze link. Vul vervolgens in het nieuwe venster je e-mailadres in dat je gebruikt hebt bij je bestelling. Zo ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met je inloggegevens.

Door rechtsboven in het menu op Login te klikken. Vul vervolgens je inlogcode en wachtwoord in welke je hebt gekregen na je bestelling. Je inloggegevens kun je altijd opvragen via dit venster, maar staan daarnaast ook in de email welke we je na je bestelling hebben toegestuurd.

Nee, wij zijn geen onderdeel of een bedrijf van het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheid). Onze theorie-examens die wij aanbieden zijn echter wel vergelijkbaar met het echte CBR theorie-examen. Onze theorie-examens bevatten namelijk dezelfde soort vragen en de online software heeft dezelfde werking als het echte CBR theorie-examen. Ook worden wij op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen binnen het CBR en hierbuiten op het gebied van lesstof, theorie en theorie-examens.

Jazeker, je kunt ons vinden onder het KVK nummer 72043202. Meer informatie over ons vind je hier.

Meer informatie over ons vind je hier.

Door in ieder geval goed te leren én theorie-examens te oefenen. Door onze oefen theorie-examens te oefenen krijg jij een idee hoe het echte theorie-examen precies in zijn werk zal gaan. Onze oefen theorie examens lijken namelijk heel erg op het echte examen. Nog belangrijker is dat doordat je oefent, je een idee krijgt in welke mate je de theorie daadwerkelijk beheerst.

Kies eerst of je de theorie wilt leren, of als je dat al gedaan hebt, of je theorie examens wilt oefenen. Kies vervolgens voor wel type voertuig je wilt leren of oefenen. Vervolgens zie je een overzicht van onze pakketten om te leren of te oefenen. Kies het pakket dat het beste bij je past. Na het bestellen kun je direct aan de slag!

Om je te helpen kiezen welk pakket het beste bij jou past hebben we een sectie gemaakt: "Moeite met kiezen? Laat ons helpen". Selecteer vervolgens de optie welke op jou van toepassing is. Deze sectie vind je onder het prijsoverzicht van onze pakketten.

Ben je hierna nog niet zeker welk pakket het beste bij jou past? We helpen je graag. Neem hiervoor contact met onze klantenservice op.

Op onze website kun je de theorie oefenen voor 3 verschillende theorie-examens: die voor het auto, motor en bromfiets / scooter theorie-examen. Bij elk theorie-examen zie je, net zoals op het CBR, een vraag met een grote foto. Vaak heeft elke vraag 3 antwoordmogelijkheden: A,B of C. Het kan ook voorkomen dat je ja/nee vragen krijgt, of een vraag waar je als antwoord een getal dient in te vullen. Onze oefen theorie-examens lijken dus als 2 druppels water op de CBR theorie-examens.

Door in te loggen. Klik hiervoor rechtsboven in het menu op Login. Vul vervolgens je inlogcode en wachtwoord in welke je hebt gekregen na je bestelling. Je inloggegevens kun je altijd opvragen via dit venster, maar staan daarnaast ook in de email welke we je na je bestelling hebben toegestuurd.

Je hebt in totaal 3 maanden lang toegang tot je bestelling. Deze periode gaat in nadat je je bestelling succesvol hebt betaald. Je kunt dan onbeperkt de theorie-examens oefenen en de theorie leren.

Je online voorbereiden kan hoe jij dit wilt. Onze website werkt zowel via je desktop, laptop en tablet. Het maakt zelfs niet uit of je Windows, Linux of Mac gebruikt, met onze website leer en oefen je via elke browser met zo goed als elk apparaat. Je hebt dus geen super nieuwe computer nodig om gebruik te maken van onze producten.

Nadat je je bestelling betaald hebt wordt deze automatisch succesvol afgerond. Op de besteloverzicht-pagina vind je direct je inloggegevens waarmee je kunt inloggen op de website. Tevens ontvang je van ons een e-mail met daarin je inloggegevens. Schrijf deze a.u.b. voor de zekerheid op, zodat je deze snel bij de hand hebt. Mocht je je inloggegevens vergeten zijn, dan kan je deze altijd zelf opvragen.

Nadat je je bestelling succesvol hebt geplaatst, krijg je direct toegang tot je bestelling. Je ontvang hiervoor inloggegevens. Dit zijn een inlogcode en een wachtwoord waarmee je kunt inloggen op onze website. Op de besteloverzicht-pagina vind je direct je inloggegevens waarmee je kunt inloggen op de website nadat je betaald hebt. Tevens ontvang je van ons een e-mail met daarin je inloggegevens.

Er is geen levertijd, je hebt direct toegang tot het product. Dit geld voor al onze producten. Je hoeft dus niet te wachten voordat je bestelling geleverd wordt.

Om onze algemene voorwaarden te bekijken kun je hier terecht.

Om ons privacy beleid te bekijken kun je hier terecht.

Wij nemen je privacy zeer serieus en respecteren daarom de pri­vacy van alle gebruik­ers van onze site. Wil je weten wat er precies mee gebeurd, bekijk dan ons privacy beleid.

Ja natuurlijk kun je veilig betalen. We hebben zelfs een speciale pagina gemaakt over bestellen en veilig betalen.

Je kunt afrekenen met iDEAL, PayPal of Creditcard. Meer informatie over de manieren waarmee je kunt betalen op onze website vind je hier.

Wij rekenen € 0,00 euro aan transactiekosten. Er zijn dus vanuit onze website geen enkele kosten verbonden aan het online betalen. Meer informatie over transactie kosten vind je hier.

Om je te helpen de juiste pagina te vinden, hebben we een speciale pagina gemaakt genaamd een sitemap.

Staat je vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag. Wij staan zelfs 7 dagen per week voor jou klaar. Ook zijn wij niet bang voor lastige vragen.

Schroom niet om contact met ons op te nemen, mocht je een klacht hebben. Wij gaan er alles aan doen om je klacht zo snel mogelijk, en vooral zo goed mogelijk op te lossen.

Heb je opmerkingen of tips voor ons? Natuurlijk zijn alle opmerkingen welkom. Hier worden we blij van :), en onze webshop nog vast en zeker beter. Neem hiervoor contact met ons op.

Staat jouw vraag er niet tussen?
Staat je vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan 7 dagen per week voor jou klaar. Wij gaan ons best doen om je vraag binnen 1 dag te beantwoorden.