Nieuws

Start van onze nieuws sectie en nieuwe website


We hebben de gehele website herzien. Niet alleen het design van de website is verbetert, maar we hebben ook allerlei pagina's toegevoegd over het theorie-examen zelf. Daarnaast hebben we onze oefen en leer producten nog beter gemaakt.


Alle informatie over het theorie-examen

Ook wij willen dat je goed voorbereidt het theorie-examen kunt gaan maken, hoe beter je je verdiept, hoe groter je kans van slagen. Daarom bieden we naast onze oefen theorie-examens en onze online leeromgeving, een online kennisbank over het theorie-examen aan. In de Wiki / Kennisbank vind je alle informatie over dit examen, voor zowel het auto, motor als bromfiets / scooter theorie-examen. Wij willen de plek worden waar je start met het zoeken naar informatie over het theorie-examen. Wij hebben een antwoord op al jouw vragen over het theorie-examen.


Leren of oefenen voor het theorie examen?

De basis van onze website zijn onze oefen theorie-examens en de producten waarmee we online theorieles geven voor het theorie-examen.

De theorie leren
Van onze 50.000+ klanten hebben we zelf ook veel geleerd. Onze pakketten om je online te laten leren voor het theorie-examen blijken dan ook erg effectief om daadwerkelijk te slagen. Elk pakket bevat een online theorieboek, het tweede optionele onderdeel bestaat uit examentraining. Online leren gaat gemakkelijker en sneller. Daarnaast bereidt het je optimaal voor op je theorie-examen, zodat jij niet zal zakken maar slagen. We hebben verschillende pakketten voor elk niveau en budget.

Theorie examen oefenen
Op onze website kun je de theorie oefenen voor 3 verschillende theorie-examens: die voor het auto, motor en bromfiets / scooter theorie-examen. Door theorie-examens te oefenen krijg jij een beter inzicht in hoe het theorie-examen precies in zijn werk gaat, maar krijg je ook inzicht of jij wel klaar bent voor het echte theorie-examen op het CBR. Test je kennis van de theorie door theorie-examens te oefenen.


Wij helpen jou te slagen!

Sinds onze oprichting hebben we één doel, jou laten slagen voor het CBR theorie examen. Wij helpen je met de optimale voorbereiding op het theorie examen door je te helpen de theorie te leren of door je theorie examens te laten oefenen. Meer weten over ons? Bekijk dan de pagina over wie wij precies zijn en wat ons doel is.


Deel via:

Slagen voor het theorie examen op het CBR?
Verhoog je kans van slagen, leer en oefen goed.
Leren of Oefenen
Afbeelding: CBR