Reviews en ervaringen

Reviews en ervaringen (290 reviews)

Sinds onze oprichting hebben we één doel, je laten slagen voor het CBR theorie examen. Wij helpen je met de optimale voorbereiding op het theorie examen door je te helpen de theorie te leren of door je theorie examens te kunnen laten oefenen.

Daarnaast hebben we een obsessieve focus op klanttevredenheid. Er is geen betere klant dan een blije klant. Van blije klanten worden we namelijk zelf ook blij. Leuk om te weten is dat 88% van onze klanten ons direct aanbeveelt bij zijn of haar vrienden.

Gemiddelen van de reviews
8.5

Gebaseerd op 290 reviews

88%

Van de klanten beveelt ons aan

Vandaag

Is de laatste review


Totaaloordeel: 7 Anoniem

Anoniem
27 september, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
6 8 10

Goede vragen, veel aan gehad


Totaaloordeel: 8 Joop

Apeldoorn
24 september, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
6 7 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Keri

Eindhoven
13 september, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 9 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Boris

Rotterdam
31 augustus, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 10 10

Snel en gemakkelijk je theorie leren!


Totaaloordeel: 7 Anoniem

Anoniem
13 augustus, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
5 10 10

Moeilijke vragen<br /> Het examen valt daardoor mee


Totaaloordeel: 10 Sven Wielinga

Anoniem
18 juli, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 10 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 9 Majdy Najeeb

Anoniem
18 juli, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 10 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Anoniem

Anoniem
7 juli, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 10 10

Top examens!


Totaaloordeel: 10 Rachel

Amsterdam
30 juni, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
8 8 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Willeke Arens

Anoniem
28 juni, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 9 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Bianca Van Hoof

Anoniem
27 juni, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 9 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Johan

Maastricht
21 juni, 2017

Aanbeveling: ja

Kwaliteit
10

Voldoet geheel aan mijn wensen.


Totaaloordeel: 10 Chantal

Merkelbeek
19 juni, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 9 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Fleur Noorlander

Anoniem
3 juni, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 10 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 9 Vincent Kunst

Anoniem
2 juni, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 10 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Meike Remmers

Anoniem
2 juni, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 9 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Sabrina Marien

Anoniem
2 juni, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 10 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 9 Ties Meeuwissen

Anoniem
2 juni, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 10 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Leigh-Anne Jansen

Anoniem
2 juni, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 10 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 9 Sasja Voet

Anoniem
2 juni, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 10 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 7 Anoniem

Anoniem
31 mei, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
7 7 10

Snel


Totaaloordeel: 9 Bram

Opheusden
24 mei, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
7 9 10

Goede examens, snel betaald goed afgehandeld.


Totaaloordeel: 9 Stephanie

Anoniem
11 mei, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 9 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Renushka Jawalapershad

Anoniem
11 mei, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 9 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 9 Mb Maktabi

Anoniem
10 mei, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 10 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 9 Minoesch Wolfslag

Anoniem
9 mei, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 9 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Eawy

Anoniem
9 mei, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 9 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 9 Carla Luijendijk

Anoniem
9 mei, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 10 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 S Bekkema

Surhuisterveen
6 mei, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
8 10 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Blozyte

Apeldoorn
6 mei, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 10 10

Priima


Totaaloordeel: 10 Anoniem

Eindhoven
29 april, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 10 10

Theorie-examens leken erg veel op het theorie-examen


Totaaloordeel: 7 Avalône

Mandenmaker 64
9 mei, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
5 4 8

Het is fijn om te werken met iets dat alle vragen behandelt over wat je moet leren. Ik heb voor jullie gekozen omdat het op een betrouwbare site leek. En ik daar dus geld voorover had. Alleen vindt ik het jammer dat er sommige belangrijke dingen misten die wel handig waren om te weten op het echte examens.


Totaaloordeel: 9 Vivienne Haring

Anoniem
13 april, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 10 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 9 Hanneke Cordemeijer

Anoniem
13 april, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 9 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 9 Mohamed Kadri

Anoniem
13 april, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 9 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Daan Janssen

Anoniem
13 april, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 9 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 9 Andre Isenia

Anoniem
12 april, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 9 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Timo

Anoniem
12 april, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 9 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 9 Max Van Der Donk

Anoniem
12 april, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 9 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Imane El Bachiri

Anoniem
12 april, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 9 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 9 Diny

Zevenbergen
11 april, 2017

Aanbeveling: ja

Ik vond het een fijne positieve ervaring en een makkelijk systeem om mee te werken, nu ben ik ook geslaagd en kan ik verder,echt een aanrader!


Totaaloordeel: 8 Anoniem

Anoniem
10 april, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Levering / snelheid
7 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 8 Brian

Enschede
1 april, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
7 8 9

Goed werkende site, je kunt goed zien wat en waarom je iets fout hebt gedaan.


Totaaloordeel: 9 Anoniem

Eindhoven
31 maart, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 8 8

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 7 Tom

Nijmegen
30 maart, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
6 6 8

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Miosoties Montroos

Krimpen aan Den ijssel
29 maart, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 6 10

Service is prima


Totaaloordeel: 8 Corina

Oosterbeek
23 maart, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 9 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 9 Margot Souverein

Anoniem
22 maart, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 10 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Etienne Henrij

Anoniem
21 maart, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 10 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 9 Wieddia Datadin

Anoniem
21 maart, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 9 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 9 Guus Loef

Anoniem
21 maart, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 9 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Barris Steenhorst

Rotterdam
19 maart, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 6 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 8 Agata

Rijen
18 maart, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit
8 6

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Feiko

Rozendaal
9 maart, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
8 10 10

Makkelijk te bedienen


Totaaloordeel: 10 Vera Speetjens

Anoniem
7 maart, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 10 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Sandor Krafft

Anoniem
7 maart, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 10 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Judith Van Den Brink

Anoniem
7 maart, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 9 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Anne Dekkers

Anoniem
7 maart, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 10 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 9 Martijn Westerkamp

Anoniem
7 maart, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 10 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Luuk Esmeijer

Anoniem
3 maart, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 10 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 9 Derieke Meerholz

Anoniem
3 maart, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 9 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 9 Martijn Van Dompseler

Anoniem
2 maart, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 9 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Richard De Bruin

Anoniem
2 maart, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 10 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Raoul Moen

Anoniem
2 maart, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 10 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Linsey Regelink

Anoniem
2 maart, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 9 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 7 Lilly De Vries-Ramzan

Zevenaar
2 maart, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Levering / snelheid
8 7

Makkelijk te volgend


Totaaloordeel: 10 Bo Ijsveld

Anoniem
2 maart, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 9 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Milan Hovius

Anoniem
1 maart, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 10 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 9 Djonel Koldewijn

Anoniem
1 maart, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 10 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 9 Herman Duijm

Anoniem
1 maart, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 10 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 H. Van Horen

Anoniem
1 maart, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 10 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Chef Rickcellent

Anoniem
1 maart, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 9 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Anke

Beuningen
20 februari, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
7 8 10

Snel. Veel oefenen dat redelijk gelijkwaardig is aan vraagstelling cbr


Totaaloordeel: 7 Mick

Hoofddorp
16 februari, 2017

Aanbeveling: ja

Leerzame proef examens


Totaaloordeel: 9 Marika

Leiderdorp
15 februari, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 9 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 7 Anoniem

Anoniem
14 februari, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
8 8 7

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 7 Mahtab

Nvt
10 februari, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
8 8 10

Betreft gevaarherkening en vekeersinzicht is bij mij door middel van theorie-examen oefenen.nl verbeterd.


Totaaloordeel: 10 Henk

Anoniem
9 februari, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 10 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 8 Nadia

Zoetermeer
9 februari, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
7 6 10

Snel, kan lekker online leren wanneer ik wil.


Totaaloordeel: 9 Mathijs Notermans

Anoniem
9 februari, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 9 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Bram Teunissen

Anoniem
9 februari, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 9 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 9 Sana

Anoniem
9 februari, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 10 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Natascha De Ridder

Anoniem
9 februari, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 10 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 9 Paco Verschut

Anoniem
8 februari, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 9 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 9 Pedro Garcia

Anoniem
8 februari, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 9 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Adrielle De Haan

Anoniem
8 februari, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 10 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 9 Bob Van Zanten

Anoniem
8 februari, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 10 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Tina Kafutshi

Anoniem
8 februari, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 9 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Job Berende

Anoniem
7 februari, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 9 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 7 Julia

Amsterdam
2 februari, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs
8

Duidelijk, veel toetsen.


Totaaloordeel: 10 Emma Hilt

Anoniem
31 januari, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 10 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Anoniem

Anoniem
30 januari, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 10 10

Ik ben superblij met de theorie cursus


Totaaloordeel: 7 Erik

Arnhem
24 januari, 2017

Aanbeveling: ja

Prima vragen ( komen goed overeen met soort vragen op echte cbr examen ) . Product werkt handig.


Totaaloordeel: 10 Ilona

Rosmalen
17 januari, 2017

Aanbeveling: ja

Makkelijk en snel te bestellen. Makkelijk om overal in te kunnen loggen op tablet, laptop en computer om te oefenen.


Totaaloordeel: 7 Anoniem

Anoniem
15 januari, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
7 9 10

Het is een goed leer programma omdat je in de zelfde soort vragen leert als dat je op het cbr krijgt


Totaaloordeel: 7 Kaan

Hengelo
14 januari, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
7 5 10

Levertijd, uitleg bij de vragen en niet prijzig.


Totaaloordeel: 9 Shea

Spaarndam
14 januari, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
7 8 10

Echt een aanrader voor iedereen die theorie-examen moet doen. Het bestellen is heel makkelijk en je kunt meteen aan de slag.


Totaaloordeel: 9 Rosanne

Roden
13 januari, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
7 8 10

Goede examens


Totaaloordeel: 7 Amanda Van Adrichem

Den Hoorn
10 januari, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
6 8 10

Werkt fijn<br /> Goede vragen


Totaaloordeel: 9 Joost Lubberink

Anoniem
8 januari, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 9 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Merle Schong

Anoniem
8 januari, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 10 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 9 Trudy Van Der Helm

Anoniem
8 januari, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 9 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Bianca Quaedvlieg

Anoniem
8 januari, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 10 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 8 Frans

Bladel
5 januari, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
8 5 10

Snelheid van inregelen erg snel.


Totaaloordeel: 9 Bianca Vergouwen

Gennep
3 januari, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 9 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 9 Dominique Veenstra

Anoniem
3 januari, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 10 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Nynke Althof

Anoniem
3 januari, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 10 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Anja Dimitric

Anoniem
3 januari, 2017

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 10 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 7 Patrick Van Enk

Kampen
30 december, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
7 6 10

Uitleg bij vragen is fijn en makkelijk te gebruiken


Totaaloordeel: 10 Burhan

Veghel
28 december, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Levering / snelheid
9 10

Geslaagd


Totaaloordeel: 7 Anoniem

Anoniem
28 december, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
6 7 10

Goed dat je zowel theorie kan leren als oefenen met oefen vragen en -examens. Prima oefen site.


Totaaloordeel: 7 Anouk

Zaandijk
15 december, 2016

Aanbeveling: ja

Goed werkende site, goede vragen in de proefexamens, duidelijk aangegeven prijzen


Totaaloordeel: 10 Laura Zevenhuizen

Anoniem
15 december, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 9 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 9 Ahmed Moustapha Bouanani

Amsterdam
14 december, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
8 10 9

Ik ben tevreden met theorie examen oefenen ik kan heel veel oefenen. het staat alles daar.


Totaaloordeel: 10 Fleur Alofs

Anoniem
14 december, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 10 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 9 Inge Stam

Anoniem
13 december, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 9 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Nouri Alibrahim

Anoniem
13 december, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 9 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 San

Amsterdam
13 december, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 10 10

Op 12-12-2016 geslaagd voor mijn auto theorie :) dankzij Theorie-examen-oefenen.nl<br /> Het is duidelijk/leerzaam en erg overzichtelijk.


Totaaloordeel: 10 Tom Vlaar

Anoniem
13 december, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 9 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Luca Ronner

Anoniem
9 december, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 10 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 9 Laura Stoffels

Anoniem
9 december, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 9 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Madelène Coenen

Anoniem
9 december, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 9 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 9 Francine

Anoniem
8 december, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 10 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 9 Charlotte Van Der Linden

Anoniem
8 december, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 10 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 9 Marcel Ter Braake

Anoniem
7 december, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 9 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Terrance Locadia

Anoniem
7 december, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 10 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 9 Jeroen Van Eijk

Anoniem
7 december, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 10 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Amber De Bruijn

Anoniem
7 december, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 10 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Jacqueline Kasteleijn

Anoniem
6 december, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 9 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 9 Tessa Spek

Anoniem
6 december, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 10 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Simon Landkroon

Anoniem
4 december, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 9 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Cecilia

Anoniem
4 december, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 10 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Daan Schreijer

Anoniem
3 december, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 9 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Lisanne Van De Zande

Anoniem
2 december, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 9 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 9 Sam De Vries

Anoniem
2 december, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 10 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Wessel Jansen

Anoniem
1 december, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 10 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Sjoerd Snoek

Anoniem
1 december, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 10 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Gerrit Wind

Anoniem
1 december, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 9 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 9 Tatiana Antonio

Anoniem
1 december, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 10 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Juul Van Dijk

Anoniem
30 november, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 9 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 9 Adriana Hoeks

Anoniem
29 november, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 10 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 9 Sheno Lahoni

Anoniem
29 november, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 9 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Simone Van De Geer

Anoniem
29 november, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 9 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Leendert Jan

Rhenen
26 november, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 9 10

Duidelijke ingesproken,uitleg bij fout gemaakte fouten duidelijk. <br /> laag geprijst.<br /> onze zoon heeft special onderwijs gehad, zie daarom verbeterpunt


Totaaloordeel: 9 Mélanie Schuit

Anoniem
22 november, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 10 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Ilja Jansen Of Lorkeers

Anoniem
20 november, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 10 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Maureen Hissink

Anoniem
20 november, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 9 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Tristan Van Gendt

Anoniem
19 november, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 10 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 9 Sharona Van De Rovaart

Anoniem
19 november, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 10 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Johnny Cao

Anoniem
19 november, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 10 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Wouter Lakeman

Anoniem
18 november, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 10 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Sofie Van Hanegem

Anoniem
18 november, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 10 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Naomi Hoogteijling

Anoniem
18 november, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 9 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Marlenka Van Dijk

Anoniem
17 november, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 10 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Jean Paul Henebiens

Anoniem
16 november, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 9 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Khaled Alawa

Anoniem
16 november, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 9 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Atija Kapidzic

Anoniem
15 november, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 10 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Nuwaira Agyiri

Anoniem
15 november, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 10 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Iris

Anoniem
15 november, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 10 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 9 Susan

Gramsbergen
14 november, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
8 10 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Marta Pucic

Anoniem
14 november, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 10 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Sacha Van Den Beemt

Anoniem
14 november, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 9 9

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 8 Brett

Maassluis
8 november, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
8 9 10

Goeie examens om te oefenen.


Totaaloordeel: 7 David

Nijkerk
26 oktober, 2016

Aanbeveling: nvt

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
8 6 10

Goede uitleg bij elkr vraag waarom precies dat antwoord goed was


Totaaloordeel: 10 Vivian

Hoogeveen
23 oktober, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 9 10

Ze hebben super goede oefenexamens. Heeft me geweldig geholpen.


Totaaloordeel: 10 Briony

Nijmegen
17 oktober, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
8 10 10

Super snel, duidelijk en representatief.


Totaaloordeel: 10 VBOE

Anoniem
10 oktober, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 10 10

Top uitleg!


Totaaloordeel: 10 Joeke

Groningen
10 oktober, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 10 9

/


Totaaloordeel: 10 Evelijn

Baarlo
5 oktober, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 10 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Sylvia

Aalst
3 oktober, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 10 10

Top product!


Totaaloordeel: 8 Wesley

Den Haag
30 september, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
7 9 8

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 9 Luuk

Zaltbommel
26 september, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 10 10

Proefexamens zijn vergelijkbaar met het echte.


Totaaloordeel: 10 Mylja

Stellendam
25 september, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 10 10

Ging allemaal super


Totaaloordeel: 8 Nick

Delft
17 september, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 7 9

Theorie gehaald door hier te oefenen, goede prijs voor het pakket


Totaaloordeel: 10 Hans

Brakel
12 september, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
6 10 10

Leuk


Totaaloordeel: 10 Vipratha

Etten-Leur
11 september, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 10 10

De toetsen kun je lang plezier van hebben.


Totaaloordeel: 8 Saskia

Ten post
9 september, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 8 10

Veel gemeen met het echte examen!


Totaaloordeel: 10 Priscilla

Hoensbroek
3 september, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
6 10 8

Netjes en overzichtelijk ook duidelijk als je wat fout hebt


Totaaloordeel: 8 Robbie

Alkmaar
30 augustus, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
7 7 10

Goede leerstof en een duidelijke uitleg


Totaaloordeel: 8 Anoniem

Anoniem
27 augustus, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Levering / snelheid
6 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 7 Michael

Zaandam
26 augustus, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
6 7 9

Geeft je een goed beeld over gevaarherkenning


Totaaloordeel: 8 Rik

Den Haag
22 augustus, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
7 7 8

Er leek een goede inschatting gemaakt mbt het aantal oefen examens dat voor mij nodig was.


Totaaloordeel: 10 Nathan

Eindhoven
20 augustus, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 10 10

Niet geleerd een dag voor m'n examen hier geleerd en geslaagd had maar 1 dag nodig op theorie-examen-oefenen.nl ben geen echte verbeter punten tegen gekomen misschien alleen het prijs verlagen meer klanten


Totaaloordeel: 10 Jean

Merkelbeek
16 augustus, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 10 10

Zeer goed in gespeeld op t theorie cbr examen.en heeel goed opgezet


Totaaloordeel: 10 Amrish

Amstelveen
15 augustus, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
8 8 10

Snelle service


Totaaloordeel: 7 Joelle

Wijdenes
15 augustus, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
6 8 10

Snel in gebruik, kan overal waar internet is.


Totaaloordeel: 9 Maaike

Ede
11 augustus, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
7 9 10

Goed en snel


Totaaloordeel: 8 Thomas

Sassenheim
7 augustus, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
7 8 9

Goede toetsen, duidelijk allemaal


Totaaloordeel: 7 Ien

Alblasserdam
6 augustus, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
8 7 10

Fijn dat je kunt oefenen, zo weet je wat er op t examen komt!


Totaaloordeel: 10 Anoniem

Anoniem
5 augustus, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 10 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 9 Nick

IJmuiden
30 juli, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 9 9

Goed snel effectief


Totaaloordeel: 10 Chantal

Merkelbeek
29 juli, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 7 10

Perfecte toetsen, zo krijg je ze ook op het examen


Totaaloordeel: 8 Beaudine

Hendrik Ido Ambacht
28 juli, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 6 10

Makkelijk een account aanmaken. Mooie prijs om te leren.


Totaaloordeel: 10 Jana

/
25 juli, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 10 10

Geslaagd en erg tevreden!


Totaaloordeel: 8 Karla

Rijen
24 juli, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
8 9 10

Meteen feedback


Totaaloordeel: 7 Bart De Groot

Rotterdam
20 juli, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
6 7 10

Betrouwbaar, dit in tegenstelling tot eerdere ervaringen met een andere site.


Totaaloordeel: 9 Anoniem

Nijmegen
12 juli, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Levering / snelheid
10 5

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 9 Gijs

Rotterdam
8 juli, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
8 9 10

De testen worden direct geleverd en je kan de 1 test meerdere malen maken. Bij ieder antwoord wordt er een toelichting gegeven.


Totaaloordeel: 8 Fred

Loosdrecht
1 juli, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
4 7 10

Kwamen vragen in voor, die gingen over stukjes informatie die je niet kon vinden in het boek maar die je wel moest weten


Totaaloordeel: 7 Pieter

Aalten
28 juni, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
7 7 8

Goed om te oefenen!


Totaaloordeel: 8 Anella

Waddinxveen
27 juni, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
8 3 10

Ideaal dat ik binnen een paar minuten aan mijn oefenexamens kon beginnen!<br /> Fijn dat bepaalde vragen weer terug komen.


Totaaloordeel: 7 Bouke

Bergen NH
22 juni, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
7 7 10

Duidelijke interface


Totaaloordeel: 10 /

Neerkant
21 juni, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 10 9

Echt super, de examens lijken precies op die van het CBR!


Totaaloordeel: 8 Marjolein

Hillegom
12 juni, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
7 9 7

Sluit goed aan bij de echte toets.


Totaaloordeel: 8 Ruben

Nijmegen
2 juni, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 8 9

Qua theorie oefenen goedkoop, een stuk goedkoper dan de andere


Totaaloordeel: 8 Kiki

Bennebroek
30 mei, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
7 9 8

De oefenstof en de examens zien er visueel mooi en verzorgd uit. Het is fijn om op deze manier de theorie te leren. Wegens ziekte kon niet binnen geldigheidsduur van het account de stof worden geleerd. Zonder probleem is het account gratis met een maand verlengd. Een stukje persoonlijke betrokkenheid, die je niet vaak online tegenkomt. Top!


Totaaloordeel: 10 Hugo

Ridderkerk
26 mei, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Levering / snelheid
10 10

Blij dat ik een oefenpakket genomen heb! Ter voorbereiding op het echte examen is dit dus zeker een aanrader! :)


Totaaloordeel: 8 Joeri

Sliedrecht
25 mei, 2016

Aanbeveling: ja

Goede oefenmethode, zeer leerzaam en duidelijke uitleg wat ik ik bijvoorbeeld fout had gedaan.


Totaaloordeel: 7 Anoniem

Anoniem
25 mei, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
7 6 8

Het extra oefenen heeft me vooral meer zekerheid gegeven. Maar persoonlijk denk ik niet dat het veel het toegevoegd aan het wel of niet halen van mijn theorie examen. <br /> Ik had het pakket met 10 proefexamens. Maar de vragen komen in verschillende van die examens voor. Daardoor werd het meer op een gegeven moment dat ik wist wat het antwoord was wat bij de vraag hoorde omdat ik die vraag al gehad had dan dat het echt om kennis of inzicht ging


Totaaloordeel: 10 Monique

Meijel
21 mei, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 10 9

Top examens, veel aandere gehad!


Totaaloordeel: 7 Tim De Haan

Den burg
19 mei, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
8 7 8

Het is goedkoop en het programma werkt goed


Totaaloordeel: 7 Corwin

Gameren
10 mei, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
7 8 6

Bij elk examen leer je nieuwe dingen.


Totaaloordeel: 10 Joop

Anoniem
9 mei, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 10 10

Heb met hun product online het theorie-examen geoefend. Echt top. Zit goed in elkaar en duidelijke vragen. Ook zaten er mooie afbeeldingen bij waardoor alles helder was. Ben in 1 keer geslaagd. Top!


Totaaloordeel: 10 Anoniem

Anoniem
4 mei, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 10 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 8 Iris

Harderwijk
3 mei, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
7 9 10

Snel geregeld, goede opzet van examens en goede uitleg bij vragen.


Totaaloordeel: 8 Anoniem

Anoniem
3 mei, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
7 7 9

Handig dat er een toelichting bij alle vragen wordt gegeven, daar heb ik veel van geleerd!


Totaaloordeel: 7 Paulina

Heerlen
26 april, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
8 9 10

Ik vind dat het goed helpt voor de voorbereiding en leren, heb het aan meerdere vertelt


Totaaloordeel: 10 Anne-Rose

ALMERE
22 april, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 9 10

SnelLe levering zonder moeite inloggen en aan de gang


Totaaloordeel: 7 Anoniem

Anoniem
11 april, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
5 7 8

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 9 Jeroen

Eindhoven
11 april, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
9 9 10

Lekker makkelijk thuis oefenen voor weinig geld


Totaaloordeel: 8 Mona

Bodegraven
11 april, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
7 10 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 7 Anoniem

Anoniem
10 april, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
8 8 7

Meer vragen over het het cbr examen nu heb ik theorie gehaald en ier zaten weinig van deze vragen tussen ,<br /> Vaker updaten


Totaaloordeel: 10 Mirjam

Almere
3 april, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
8 8 9

8


Totaaloordeel: 10 Anoniem

Anoniem
30 maart, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 8 10

Ik heb verder geen opmerkingen


Totaaloordeel: 10 Patries

Veldhoven
30 maart, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 10 10

Prima oefenexamens tegen een goede prijs. Ook het theorieboek is erg uitgebreid met handige video's.


Totaaloordeel: 10 Esther

Leerdam
30 maart, 2016

Aanbeveling: ja

Prijs Kwaliteit Levering / snelheid
10 9 10

Top, in 1 keer geslaagd!