Alles over het scooter theorie-examen

Theoriecursus bromfiets Den Haag

Slagen binnen 1 dag voor je theorie-examen door een theoriecursus in Den Haag te volgen. Dat klinkt te mooi om waar te zijn. Vaak is het dat ook. Echter zijn er veel verschillende bedrijven die een theoriecursus in Den Haag aanbieden. Om jou te helpen met de voorbereiding voor het theorie-examen hebben we deze aanbieders in een overzicht gezet en daarnaast bieden we je een beter alternatief om je nog beter voor te bereiden voor het theorie-examen, zonder theoriecursus.


Hoe werkt een theoriecursus in Den Haag?

Tijdens een theoriecursus in Den Haag proberen ze in relatief korte tijd (meestal 1 of 2 dagen) je de theorie bij te brengen zodat je waarschijnlijk zal slagen voor het scooter theorie-examen. Het komt vaak voor dat de bedrijven die deze theoriecursussen aanbieden een slagingspercentage van 100% zeggen te hebben, terwijl het gemiddelde slagingspercentage voor het scooter theorie-examen 39,93%(!) is (bron CBR). Als je niet slaagt, kun je vervolgens zo vaak als je wilt deze cursus volgen bij de aanbieder, vandaar het 100% slagingspercentage. Echter kost dit erg veel extra tijd en moeite. Daarnaast zijn de theoriecursussen ook niet goedkoop. Er is echter een beter alternatief.


Overzicht theoriecurssen

Een overzicht van theoriecursussen in de omgeving van Den Haag:

Aanbieder Prijs (laag » hoog) Type theoriecursus
TheorieOefenen.nl
Overal beschikbaar in Nederland
(online, dus ook in Den Haag)
€ 34,95 of
€ 39,95
Bromfiets theoriecursus
Start
Theoriehuis in Rijswijk € 105 Bromfiets theoriecursus
Theorieman in Den Haag € 185 Bromfiets theoriecursus

Zoals je ziet is er veel verschil in prijs tussen de verschillende aanbieders van theoriecursussen. Naast een verschil in prijs is er ook veel verschil in de kwaliteit van deze cursus en diegene die hem geeft.


Beter alternatief: online theoriecursus

In plaats van een theoriecursus in Den Haag kun je ook vanuit huis vanachter je eigen laptop of computer de benodigde theorie leren voor het theorie-examen. Zelf bieden we een complete theoriecursus aan die veel goedkoper is dan een theoriecursus en het daarnaast ook gemakkelijker maakt om te leren. Zo worden bijvoorbeeld met 3D-animaties lastige verkeersregels en verkeerssituaties op eenvoudige wijze uitgelegd. Zo leer je niet alleen gemakkelijker voor het theorie-examen, maar ook nog eens sneller!


Deze complete theoriecursus bestaat uit een volwaardig online scooter theorieboek en een online examentraining. Het online theorieboek bevat alle benodigde theorie en is dus een volwaardig theorieboek. Dit theorieboek bevat 12 hoofdstukken met alle benodigde theorie die je dient te beheersen om te slagen voor het auto theorie-examen (volwaardig theorieboek). Tijdens de examentraining oefen je de theorie aan de hand van theorie-examens die lijken op het echte CBR scooter theorie-examen.Voordelen online theoriecursus

  • - Veel goedkoper dan een theoriecursus.
  • - Leer in je eigen tempo online.
  • - Niet naar Den Haag, maar leer thuis vanaf je computer, desktop of tablet.
  • - Geen saaie klassikale lessen, maar gemakkelijke uitleg aan de hand van 3D-animaties.
  • - Je kunt direct van start met leren.
  • - Altijd up-to-date volgens de laatste CBR-methode.
  • - De optimale voorbereiding op je theorie-examen!

Inmiddels gingen al 50.000 klanten je voor. Lees hier meer over de online theoriecursus.


Auto of motor theoriecursus?

Zoek je een auto of motor theoriecursus? Bekijk dan de pagina over het auto of het motor theoriecursus in Den Haag.


Deel via:

Slagen voor het scooter theorie examen?
Verhoog je kans van slagen, leer en oefen goed.
Leren of Oefenen
Afbeelding: CBR