Alles over het scooter theorie-examen

Theoriecursus bromfiets Groningen

Slagen binnen 1 dag voor je theorie-examen door een theoriecursus in Groningen te volgen. Dat klinkt te mooi om waar te zijn. Vaak is het dat ook. Echter zijn er veel verschillende bedrijven die een theoriecursus in Groningen aanbieden. Om jou te helpen met de voorbereiding voor het theorie-examen hebben we deze aanbieders in een overzicht gezet en daarnaast bieden we je een beter alternatief om je nog beter voor te bereiden voor het theorie-examen, zonder theoriecursus.


Hoe werkt een theoriecursus in Groningen?

Tijdens een theoriecursus in Groningen proberen ze in relatief korte tijd (meestal 1 of 2 dagen) je de theorie bij te brengen zodat je waarschijnlijk zal slagen voor het scooter theorie-examen. Het komt vaak voor dat de bedrijven die deze theoriecursussen aanbieden een slagingspercentage van 100% zeggen te hebben, terwijl het gemiddelde slagingspercentage voor het scooter theorie-examen 39,93%(!) is (bron CBR). Als je niet slaagt, kun je vervolgens zo vaak als je wilt deze cursus volgen bij de aanbieder, vandaar het 100% slagingspercentage. Echter kost dit erg veel extra tijd en moeite. Daarnaast zijn de theoriecursussen ook niet goedkoop. Er is echter een beter alternatief.


Overzicht theoriecurssen

Een overzicht van theoriecursussen in de omgeving van Groningen:

Aanbieder Prijs (laag » hoog) Type theoriecursus
TheorieOefenen.nl
Overal beschikbaar in Nederland
(online, dus ook in Groningen)
€ 34,95 of
€ 39,95
Bromfiets theoriecursus
Start
Verkeersschool Voorrang in Groningen € 105 Bromfiets theoriecursus
Rijschool oosterpoort in Groningen € 119,95 Bromfiets theoriecursus
Rijschool Richard Schut in Winshoten € 120 Bromfiets theoriecursus

Zoals je ziet is er veel verschil in prijs tussen de verschillende aanbieders van theoriecursussen. Naast een verschil in prijs is er ook veel verschil in de kwaliteit van deze cursus en diegene die hem geeft.


Beter alternatief: online theoriecursus

In plaats van een theoriecursus in Groningen kun je ook vanuit huis vanachter je eigen laptop of computer de benodigde theorie leren voor het theorie-examen. Zelf bieden we een complete theoriecursus aan die veel goedkoper is dan een theoriecursus en het daarnaast ook gemakkelijker maakt om te leren. Zo worden bijvoorbeeld met 3D-animaties lastige verkeersregels en verkeerssituaties op eenvoudige wijze uitgelegd. Zo leer je niet alleen gemakkelijker voor het theorie-examen, maar ook nog eens sneller!


Deze complete theoriecursus bestaat uit een volwaardig online scooter theorieboek en een online examentraining. Het online theorieboek bevat alle benodigde theorie en is dus een volwaardig theorieboek. Dit theorieboek bevat 12 hoofdstukken met alle benodigde theorie die je dient te beheersen om te slagen voor het auto theorie-examen (volwaardig theorieboek). Tijdens de examentraining oefen je de theorie aan de hand van theorie-examens die lijken op het echte CBR scooter theorie-examen.Voordelen online theoriecursus

  • - Veel goedkoper dan een theoriecursus.
  • - Leer in je eigen tempo online.
  • - Niet naar Groningen, maar leer thuis vanaf je computer, desktop of tablet.
  • - Geen saaie klassikale lessen, maar gemakkelijke uitleg aan de hand van 3D-animaties.
  • - Je kunt direct van start met leren.
  • - Altijd up-to-date volgens de laatste CBR-methode.
  • - De optimale voorbereiding op je theorie-examen!

Inmiddels gingen al 50.000 klanten je voor. Lees hier meer over de online theoriecursus.


Auto of motor theoriecursus?

Zoek je een auto of motor theoriecursus? Bekijk dan de pagina over het auto of het motor theoriecursus in Groningen.


Deel via:

Slagen voor het scooter theorie examen?
Verhoog je kans van slagen, leer en oefen goed.
Leren of Oefenen
Afbeelding: CBR