Alles over het theorie-examen

CBR locaties

Op het CBR leg je het theorie-examen af. Het CBR is namelijk het instituut dat belast is met de overheidstaak om de rijvaardigheid van bestuurders te beoordelen.
In totaal zijn er 54 theorie-examen locaties in Nederland. Op elk van deze locaties is dus een CBR examencentrum gevestigd.
Let wel op, er zijn slechts 22 CBR locaties waar je ook daadwerkelijk het theorie-examen kunt afleggen.


Kaart met alle CBR locaties

Ga je binnenkort naar het CBR om je theorie te behalen? Wij helpen je een CBR locatie bij jou in de buurt te vinden. Om inzichtelijk te maken op welke locaties je het theorie-examen kunt maken, hebben we een overzicht gemaakt met een kaart waarop alle CBR locaties van Nederland staan. Klik met je muis op de rode prikker, of op de links van de CBR locaties onder de kaart, om meer informatie te vinden over de desbetreffende CBR locatie.
Op deze CBR pagina's vind je meer informatie over deze locatie: zoals de naam van het examencentrum, de plaats en straat, maar hier vind je ook meer informatie over de openingstijden en hoe je het beste op deze CBR locatie kunt komen.


Gebruik de navigatieknoppen rechts onderin of sleep met je muis om te navigeren op de kaart. Klik op een rode prikker om meer informatie te verkrijgen over de gekozen CBR locatie.


CBR locaties per plaats (alfabetisch gesorteerd)


We willen je alvast succes wensen met je theorie-examen. Vergeet niet om voldoende theorie-examens te oefenen. Hoe meer theorie-examens je oefent, hoe groter de kans is dat je zult slagen voor je theorie-examen op de CBR locatie. Uit ervaring weten wij dat je maar beter in één keer goed kunt leren, dan dat je een tweede of misschien wel een derde keer opnieuw moet leren. Dit kost veel meer tijd en je bent daarnaast onnodige extra kosten voor de herexamens kwijt.
Benieuwd hoe goed je al geleerd hebt? Oefen een gratis theorie-examen.


Deel via:

Slagen voor het theorie examen?
Verhoog je kans van slagen, leer en oefen goed.
Leren of Oefenen
Afbeelding: CBR
)