Alles over het theorie-examen

CBR Roosendaal

Gegevens over CBR Zwolle


Alle informatie over het CBR in Zwolle:

Naam: CBR Zwolle
Adresgegevens: 8042 PD, Branderweg 15, Zwolle
Telefoon: 088 227 77 00
Route: Plan je route via Google Maps of via 9292OV
Theorie-examen afleggen: Ja
Overige informatie:

U kunt bij dit examencentrum geen Gezondheidsverklaring kopen. Koop uw Gezondheidsverklaring via Mijn CBR, bij een gemeente die deze mogelijkheid biedt of bij een ander examencentrum. Kandidaten theorie en cursusdeelnemers: Kom bij voorkeur met het openbaar vervoer. Parkeren: bij Punterweg 9-11 (op 200m). Examenvoertuigen hebben namelijk voorrang op de - zeer beperkte - parkeerruimte bij het examencentrum. Houd er ook rekening mee in uw reistijd dat onze beveiligers/receptiemedewerkers u kunnen vragen elders te parkeren.
Bron: CBR

CBR Zwolle op de kaart

Kaart

Gebruik de navigatieknoppen rechts onderin of sleep met je muis om te navigeren op de kaart.

Streetview

Gebruik de navigatieknoppen rechts onderin of sleep met je muis om te draaien in streetview.


Benieuwd of je slaagt voor het theorie-examen?

Ga je binnenkort naar het CBR examencentrum in Zwolle? Bereidt je dan goed voor. Het theorie-examen is namelijk niet makkelijk. Uit de laatste slagingspercentages van het CBR blijkt zelfs dat minder dan de helft slaagt voor dit examen. Echter, met een goede voorbereiding ga jij wel slagen! Maak daarom voldoende oefen theorie-examens. Hoe meer je er oefent, hoe groter de kans is dat je wel slaagt voor dit examen. Oefen daarom gratis een theorie-examen op onze website om te kijken hoe goed jij de theorie kent.


Het theorie-examen aanvragen in Zwolle

Op deze CBR locatie in Zwolle kun je het theorie-examen maken, en dus ook aanvragen.
Een theorie-examen kun je op 2 manieren aanvragen. Je kunt dit zelfstandig doen vanaf je eigen computer of laptop, of je kunt je rijschool dit laten doen. Wij raden je aan om dit examen altijd zelf bij het CBR aan te vragen. Mocht je dit niet willen, dan raden we je aan om je rijschool het theorie-examen te laten reserveren.

Let op: vraag nooit een theorie-examen aan via een tussenpartij (behalve via je rijschool). Deze partijen brengen namelijk extra kosten in rekening om het theorie-examen aan te vragen voor jou. Deze partij (kan een website zijn) zal om jou gegevens vragen, en vervolgens deze aanvraag simpelweg doorsturen naar het CBR. Op het moment (2018) kost een theorie-examen: € 31,25. Niet meer, niet minder.

Na het aanvragen is het belangrijk dat je goed leert voor dit examen. Het theorie-examen is moeilijk, volgens het CBR slaagt namelijk minder dan de helft voor dit examen. Wij helpen je graag met het leren van de theorie. Hiervoor bieden we online theorieles aan waarmee je de theorie makkelijk en snel onder de knie kunt krijgen, zonder uit een saai theorieboek te leren. Je leert eerst de theorie, en daarna oefen je je kennis van de theorie door theorie-examens te oefenen. 50.000 tevreden klanten gingen je al voor.
Lees hier meer om gemakkelijk en snel de theorie te leren.


Op zoek naar een andere locatie?

Kom je niet uit de buurt van Zwolle? Geen probleem. Je mag natuurlijk zelf kiezen op welke CBR locatie je het theorie-examen gaat maken. Wel moet je er dus rekening mee houden dat je niet in elke vestiging het theorie-examen kunt maken. Bekijk het overzicht van alle CBR locaties in Nederland om ook andere CBR examencentra bij jou in de buurt te vinden waar je ook dit examen kunt maken.


Deel via:

Slagen voor het theorie examen?
Verhoog je kans van slagen, leer en oefen goed.
Leren of Oefenen
Afbeelding: CBR